klik op de vraag en het antwoord op deze vraag zal verschijnen

Zwangerschapspiercings

Er is een eindballetje afgevallen wat moet ik doen ?

Haal een klein stukje van het staafje af en draai er met een eindballetje opnieuw een schroefdraad op. Dit gaat het beste met een eindballetje van metaal bv die van een oude piercing. Nadat je dit gedaan hebt kun je het kunststof bolletje er weer opdraaien.

Ik heb een Nikkelallergie kan ik dan ook jullie piercing gebruiken ?

Ja hoor zorg ervoor dat u een zwangerschapspiercing kiest zonder metalen eindballetjes en u zult geen problemen ondervinden.

Ik heb een latexallergie kan ik dan ook jullie piercing gebruiken ?

Wanneer u een latex of kunstof allergie heeft raden wij, ondanks het feit dat onze piercings hypoallergeen zijn, het gebruik van onze piercings niet aan.

Moet ik zwanger zijn om een van jullie piercings te dragen?

Nee onze piercings worden ook gebruikt door vrouwen die tijdens een chirurgische ingreep alle metalen sierraden moeten verwijderen. Ook als u in een korte tijd veel aangekomen bent en uw metalen piercing pijn doet is onze piercing een prima alternatief.

Moet ik de piercing reinigen voor gebruik?

Ja wij adviseren eerst je handen te wassen met een milde antibacteriële zeep en vervolgens de piercing hiermee ook te reinigen. Het bioplast staafje mag eventueel ook gereinigd worden met alcohol. Voor de eindbolletjes adviseren wij het bij milde antibacteriële zeep te houden om eventuele beschadigingen te voorkomen.

Algemeen

Voor 15:00 besteld en dan de volgende dag al in huis?

Ja, wij leveren alles uit eigen voorraad. Wanneer de bestelling en de betaling voor 15:00 binnen zijn wordt uw zwangerschapspiercing de volgende dag al geleverd.

Uw bestelling wordt via de briefpost van postnl  verzonden om de verzendkosten laag te houden. Het kan echter voorkomen dat uw brief een of 2 dagen vertraging oploopt in het sorteerproces van Postnl.

Wanneer u kiest voor de betaalmethode bank/giro overschrijving, waarbij u zelf een overboeking moet doen kan de levertijd langer zijn omdat wij de bestelling pas verzenden zodra uw betaling door ons is ontvangen. Daarom raden wij u aan gebruik te maken van de betaalmethode Ideal. Voor buitenlandse klanten geldt dat paypal of creditcard de aanbevolen betaalmethodes zijn om de wachttijd te verkorten

Hoe verzenden jullie en wat zijn de kosten?

Wij verzenden via brievenbuspost , je hoeft dus niet te wachten op de postbode het pakketje past gewoon in de brievenbus.

Hierdoor blijven de kosten ook laag voor zendingen naar Nederland rekenen we slechts €2,99 en voor België en Duitsland €7.20
Je piercing wordt dan netjes verpakt in een envelop die door de brievenbus past.

Bij iedere piercing ontvang je ook een ontsmettingsdoekje

Vandaag voor 15:00 besteld morgen in huis is dat altijd zo?

Nee helaas kunnen we hier geen 100% garantie op geven . Ten eerste blijven we afhankelijk van een derde partij als Postnl voor de bezorging en hier gaat helaas wel eens wat mis.
Daarnaast kunnen we alleen op werkdagen van maandag t/m vrijdag onze pakketten verzenden. Dus wanneer je op zaterdag of zondag iets besteld kan het nooit de volgende dag al in huis zijn, dit geld ook voor de feestdagen op deze dagen wordt er niet gewerkt .

Dus eigenlijk moet het zijn wanneer u op werkdagen uw bestelling voor 15:00 plaatst heeft u deze in 98% van de gevallen ook de volgende dag in huis maar dat paste niet boven de website.

 

 

Niet goed geld terug hoe werkt dit?

Bij de zwangerschapspiercing hanteren wij een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Dit houd in dat je wanneer je de piercing ontvangt deze in een doorzichtige sealbag zit waardoor je m goed kunt bekijken. Vind je m toch niet mooi of is het iets anders dan dat je verwacht had stuur dan de piercing  in zijn originele verpakking met de factuur terug naar:
Guess Who Internetproductions
Postbus 16
6573ZG Beek/Ubbergen.

Op de factuur schrijf je dan dat je gebruik wenst te maken van het retourrecht met daarbij eventueel de reden waarom. Vergeet niet op de zending een afzender te vermelden en deze voldoende te frankeren.

Doe dit binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling en je ontvangt van ons binnen enkele dagen het aankoopbedrag van de piercing retour.

Piercings die zijn ingekort of op andere wijze zijn beschadigd of zijn gedragen worden niet retour genomen

Waarom moet ik bijna 3 euro betalen terwijl er maar 1 postzegel op de envelop zit?

De verzend en verpakkingskosten die wij rekenen zijn meer dan alleen de envelop en de postzegel.

Naast de kosten voor de bubbelenvelop en de postzegel zitten hier de kosten in voor de betaalmethode  , de ontsmettingsdoekjes , de haalservice van Postnl, het Label etc.
Wij hebben ervoor gekozen om niet de productprijzen te verhogen maar dit te verrekenen in een opslag van de verzendkosten. Zo betaal je die maar 1 x

Zouden we die opslag verwerken in de productprijs en je zou 3 piercings bestellen zou je 3x die opslag betalen en dus 2x teveel.

Staat uw vraag er niet bij ? Neem dan contact op en wij zullen uw vraag beantwoorden