iDEAL

ideal betalen via je eigen vertrouwde bank

De populairste betaalmethode voor Nederlandse bezoekers.
De betaalmethode werkt bij iedere bank hetzelfde. Elke consument die internetbankiert bij een bank die met iDeal werkt, kan er eenvoudig mee betalen. In feite is het gewoon internetbankieren zoals velen dat allang gewend zijn. Het verschil is dat de wij, na goedkeuring van de transactie, real time een betalingsgarantie van de betreffende bank krijgen. Kies je voor de betaalmethode iDeal, dan krijg je in een dropdown-menu de banken te zien die ermee werken. Je kiest jouw eigen bank en je kunt vervolgens in de betaalomgeving die je gewend bent afrekenen. Makkelijk: alles is al voor je ingevuld, dus je bent met één druk op de knop klaar. Je moet natuurlijk nog wel inloggen met dezelfde codes die je ook gebruikt bij ‘gewoon’ internetbankieren.

De voordelen van iDEAL zijn veiligheid, de betaling wordt meteen uitgevoerd waardoor je jouw aankopen snel krijgt opgestuurd.

Bank overschrijving

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je de gegevens die je nodig hebt om het bedrag van de bestelling over te kunnen maken (bankrekeningnummer , factuurnummer etc.). Je betaalt dit bedrag zelf bijvoorbeeld door middel van een overboeking of internetbankieren. Zodra het bedrag bij is bijgeschreven zal de bestelling naar jou verstuurd worden.

Paypal & Creditcards Paypal logo en credit cards

De afwikkeling van creditcard betalingen word via PayPal gedaan. Geaccepteerde creditcards zijn Visa, Mastercard en American express. De creditcard betalingen worden door Paypal afgehandeld.

Wanneer u over een Paypal account beschikt kunt u snel en gemakkelijk uw betaling via dit account doen. Uw emailadres en wachtwoord zijn dan alles wat u nodig heeft om een betaling te doen. Op de afhandeling zal de naam Guess Who Internetproductions verschijnen dit is onze moeder organisatie

Mister Cash/Bankcontact – Banksys? Logo_MisterCash


Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.
De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.